La web felina El Bloc de l'opinió felina

30Jul/040

Mierda para todos

Notícia d'última hora: els cabrons de la Conselleria decideixen que la investigació no serveix per a res.

Aquest matí ha eixit la resolució de les beques predoctorals de la Conilleria (modalitat B). Tot i estar signada el dia 28 ha eixit publicada avui (dia 30), a última hora i de cara a l'estiu. És que són més llestos els de la dreta! Ai...

Normalment es donaven unes 80 beques, però enguany la cosa l'han deixada en 25. Si aquest any fóra normal un servidor ja estaria tranquil, amb un sou i un segur per la feina que ja porta temps fent. I com ell, unes 55 persones més (que de totes maneres serien poques).

Però no ha sigut així, els senyors del PP han decidit que donar la meitat dels diners que tenien previstos per a beques d'investigació (606.000 euros) és més que suficient. I això quan ja han demostrat que la ciència els interessa ben poc en atorgar una misèria per a projectes d'investigació.

Ja podem menjar merda. Visca la copa Amèrica! Visca l'Oceanogràfic!

Meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeu!

PS: quada clar que de moment no hi haurà Mei-Mei. I sobre la meua tasca investigadora, queda posposada la decisió fins que em desfogue un poquet...

  • Meneame
  • Facebook
  • Twitter
  • Identi.ca
  • LaTafanera
  • email
Publicat per boletAxivat en: Vintage blog Deixa un comentari
Comentaris (0) Trackbars (0)

Encara sense comentaris.


Deixa un comentari

Has d'iniciar sessió per deixar un comentari.

Trackbacks are disabled.