La web felina El Bloc de l'opinió felina

29Jun/040

Viruses

Els virus ataquen de nou. Primer va ser el Blaster, després el Sasser i ara li toca el torn al Scop. Aquest nou virus entra gràcies a les debilitats de l'Internet Explorer, el navegador de Microsoft inclós per defecte al Windows. Que entre és tan fàcil com navegar per una web infectada. El virus es queda ocult al sistema i està programat per capturar números de targetes de crèdit i contrasenyes i enviar-les a un servidor en Rússia. Ací podeu trobar la notícia completa, així com alguns mecanismes per comprovar si esteu infectats.

Es veu que els errors de seguretat de l'Internet Explorer estan exposant contínuament els nostres ordinadors a tota classe de virus i software espia. Agafar un virus ja no sols depén d'obrir o no els correus sospitosos, sinó més bé d'elegir bé els programes que anem a gastar per accedir a internet. Hi ha moltes alternatives a l'Explorer (Firefox, Opera...) que procuren una navegació més segura en front dels virus, i a banda millor en front dels dialers estafadors que, en el navegador de Microsoft, s'instal·len quasi automàticament.

Avisats quedeu tots.

MEOW

  • Meneame
  • Facebook
  • Twitter
  • Identi.ca
  • LaTafanera
  • email
Publicat per FelinoAxivat en: Vintage blog Deixa un comentari
Comentaris (0) Trackbars (0)

Encara sense comentaris.


Deixa un comentari

Has d'iniciar sessió per deixar un comentari.

Trackbacks are disabled.