La web felina El Bloc de l'opinió felina

30Jun/040

Retirada de Somnis

Ha aplegat ja el moment llargament anunciat de retirar l'article de Somnis. Aquestes són les seues dades:

Data de creació: 23/03/2004 a les 14:00
Última modificació: 20/05/2004 a les 20:47
Categoria: Somnis
Pàgina llegida: 37 vegades
Títol: Raro Raro Raro

"Ara no vos parlaré de Viva Rock Vegas que viu anit, sinó d’un estrany i llarg somni que he tingut aquesta nit. Anava de zombis i ha anat evolucionant. Abans d’eixe somni crec recordar que estava somniant que estava de viatge i escalàvem una muntanya, etc... i no sé com he passat al somni dels zombis (que tindria com tres parts).

En la primera part no hi apareix cap persona coneguda, simplement somnie que zombis i humans comparteixen el poder (hi ha ministres i presidents zombis i humans) i conviuen en la Terra (amb dificultats però conviuen).

En la segona part ja hi aparec jo en ma casa amb la meua família i note una certa psicosi i racisme contra els zombis, no volem que entren en casa ni volem tindre cap mena de contacte amb ells; però no resultarà fàcil, ja que es confonen entre la població i no ens ataquen ni ens volen menjar (ignore de què s’alimenten), a voltes no resulta del tot fàcil distingir-los (són un poc més blanquets i sí que parlen un poc). Després resulta que la meua àvia i altres coneguts s’han convertit en zombis, i clar els has de convidar a casa perquè no és qüestió de trencar les formes, però jo no vull que se m’acoste la meua àvia (a més et babeja quan et besa). Al final d’aquesta part comencen a veure’s ràtzies contra els zombis per part de grupets de ciutadans (com bandes de neonazis que van a pels zombis), però clar a voltes es carreguen a alguns que no són zombis, ja que com he dit no sempre és fàcil distingir-los.

En la tercera i última part (és la que aparentment sembla més realista) prenc consciència que era un somni i vos ho conte. La raó per la qual ho havia somniat era perquè eixa nit havia estat veient amb vosaltres una de zombis en casa Carlos, però resulta que no l’havíem acabat de veure, de manera que de bon matí m’alce i me’n torne a casa Carlos perquè havíem d’acabar de veure-la (a les vuit del matí acabant de veure una pel·lícula interrompuda la nit anterior). Després de veure-la Carlos ens convida a desdejunar, però resulta que menjàvem fotografies de pel·lícules que tenia enganxades en la paret. Quan el somni s’adona que això no té trellat canvia i ja mengem llet amb galetes i arròs blanc (sí, arròs blanc de bon matí). I ja no recorde res més, crec que és quan m’he alçat. He resumit el somni, perquè òbviament ha durat diverses hores i tenia diverses trames i subtrames.

Zombiandreu."

Aquest article rebé una resposta de Carlos el 23/03/2004 a les 18:29:

"Per la part que em toca només vull aclarir que jo mai vos convidaria a menjar fotogrames de pel·lícules, dels que tinc penjats a la paret, sense acompanyar-los d'un suc multifrutas-multicagaleras marca Hacendado. Per cert no estic a favor del maltractament físic i/o social dels zombies. Viva Cine de Barrio! Parada Nigromante!"

  • Meneame
  • Facebook
  • Twitter
  • Identi.ca
  • LaTafanera
  • email
Publicat per StevieEtiquetat com: Axivat en: Vintage blog Deixa un comentari
Comentaris (0) Trackbars (0)

Encara sense comentaris.


Deixa un comentari

Has d'iniciar sessió per deixar un comentari.

Trackbacks are disabled.