La web felina El Bloc de l'opinió felina

9Mai/040

Novetats a la web

He afegit coses noves a la web. Per començar les vora 50 fotos de les aventures italianes de Jaume i Guillem. Falten els comentaris, que espere que els farem amb l'ajuda dels implicats, perquè ens expliquen un poc de què van les fotos, perquè algunes són fàcilment descontextualitzables. Per cert, he borrat les nombroses fotos del cul de Guillem (generalment primers plànols), ho sent, però si voleu vore obscenitats aneu a La Mansión del Sexo. També he activat la secció del fòrum, ja que veig que cal alguna secció més per interactuar amb la plana, en el qual podem discutir, entre altres coses, els pormenors de la propera festa Hawaiiana.

MEOW

  • Meneame
  • Facebook
  • Twitter
  • Identi.ca
  • LaTafanera
  • email
Publicat per FelinoAxivat en: Vintage blog Deixa un comentari
Comentaris (0) Trackbars (0)

Encara sense comentaris.


Deixa un comentari

Has d'iniciar sessió per deixar un comentari.

Trackbacks are disabled.