La web felina El Bloc de l'opinió felina

20Mai/040

Nou article felí

Més novetats: he afegit un nou article a la subsecció Internet, és l'esperat sobre la valoracions electorals del 14 M (que he pensat de mantindre fins després de les europees del 13 de juny) i traslladar-los a notícies (ja tinc pensat com; els podríem desplaçar alhora en estiu).

D'altra banda, les notícies presents i passades compten ja des del dilluns amb links interns, que m'he adonat que resultava necessari, si més no en les actuals, perquè les pretèrites ja no les mira ningú.

  • Meneame
  • Facebook
  • Twitter
  • Identi.ca
  • LaTafanera
  • email
Publicat per StevieAxivat en: Vintage blog Deixa un comentari
Comentaris (0) Trackbars (0)

Encara sense comentaris.


Deixa un comentari

Has d'iniciar sessió per deixar un comentari.

Trackbacks are disabled.