La web felina El Bloc de l'opinió felina

11Mai/040

Els Meus Terrors Favorits

Avui he trobat un link a una interessant plana web on fan un TOP 100 dels moments més terrorífics de la història del cine. Bé, en aquest cas els més terrorífics per a la persona o les persones (friks parlant clar) que han confeccionat el ranking, encara que en general estan molt encertats, es pot dir que falten més que sobren. El que més m'ha sorprés és que no és el típic llistat de pel·lícules en ordre de preferència, sinó que únicament classifica les escenes en concret, de manera que és molt més fàcil ficar-se en situació. La veritat és que m'ha cridat l'atenció, i m'ha ajudat a recordar molts moments que marcaren més d'una nit insomne durant la meua infantesa, i altres, que simplement m'han fet passar una bona estona, com aficionat al génere que sóc. Hi ha un poc de tot, moments vistos en la filmoteca, moments vistos al parvulari, moments sandia, moments Hitchcock, moments subliminals, moments surrealistes... Una llista a la que no podia faltar Sàdako, però tampoc William Wonka. Doneu-li una ulladeta que està molt bé, llàstima que siga en anglés. Podeu accedir al ranking ací.


MEOW

  • Meneame
  • Facebook
  • Twitter
  • Identi.ca
  • LaTafanera
  • email
Publicat per FelinoAxivat en: Vintage blog Deixa un comentari
Comentaris (0) Trackbars (0)

Encara sense comentaris.


Deixa un comentari

Has d'iniciar sessió per deixar un comentari.

Trackbacks are disabled.