La web felina El Bloc de l'opinió felina

21Mai/040

Atila

Ahir a la nit anàrem en representació de la comunitat felina a la festa d'aniversari sopresa que li feren a Carles en el Terra. Per a que ens entengam, la festa sorpresa que els Huns li van fer a Atila. Férem poquetes fotos, que ja estan disponibles a la web.

Respecte al que comenta Andreu en el seu darrer article, vull aclarir que el terme Gat l'adoptàrem definitivament Víctor i jo, i passe a fer una breu explicació de la falla. Era el carnestoltes de Benimaclet, ja fa molts anys. Anàvem els tres (Víctor, Guillem i jo) i unes xicones em demanaren que els fera una foto amb la seua càmera. Vaig acceptar, però com a condició vaig dir que Víctor i Guillem eixiren també. Víctor no ficà cap inconvenient, més bé tot el contrari, però Guillem es negava rotundament a eixir, per alguna raó que encara desconec. Aleshores es va donar una situació realment graciosa: Víctor estirava a Guillem perquè entrara en el plànol amb les xicones (que esperaven pacientment a que apretara el botó, mentre, segurament, es preguntaven què és el que estava ocorrent) i Guillem s'aferrava a tot el que podia amb les ungles (com un gat), per no eixir. Al final eixiren els dos en la (ja mítica) foto, de la que mai no hem tornat a saber.

Com podeu comprovar aquest comportament felí en aquella situació va determinar el seu malnom, i indirectament, la nostra denominació. I que ara mateix aquest projecte s'anomene La Web Felina i no qualsevol altra cosa (potser menys frik) és gràcies (en part, clar) a aquell moment històric. Bé, igual exagere un poc.

MEOW

  • Meneame
  • Facebook
  • Twitter
  • Identi.ca
  • LaTafanera
  • email
Publicat per FelinoAxivat en: Vintage blog Deixa un comentari
Comentaris (0) Trackbars (0)

Encara sense comentaris.


Deixa un comentari

Has d'iniciar sessió per deixar un comentari.

Trackbacks are disabled.