La web felina El Bloc de l'opinió felina

23Abr/040

Operació Canadà

Grandes misterios por resolver: per què la majoria d’actors nordamericans de comèdia resulta que són canadencs? serà una conspiració per infiltrar-se progressivament? Resulta sospitós i inquietant que un país tan menut en població (uns trenta milions d’habitants distribuits al llarg de la frontera amb els EEUU) aporte digam-ne el 90% dels còmics que més han triomfat als EEUU. Realment estan entre nosaltres i no resulta fàcil identificar-los, perquè passen desapercebuts i saben dissimular molt bé. Aquesta és una idea que em vingué al cap en repassar mentalment les procedències de diversos d’ells, però és que a l’hora de comprovar-ho ha resultat que l’epidèmia era encara major del que em pensava. Estem rodejats.

Repassem alguns dels noms que ens proporciona aquesta web i altres que en conec: Leslie Nielsen, Jim Carrey, Mike Myers, Tom Green, Dan Aykroyd, Martin Short, Rick Moranis, Brendan Fraser, Eugene Levy, Matthew Perry, Michael J. Fox, etc... Pel que fa a les actrius, no hi ha tantes de comèdia.

Ara ja fora de bromes iròniques, realment és sorprenent, no? Ha d’haver alguna explicació científica. Què n’opineu?

John Candy, in loving memory.

  • Meneame
  • Facebook
  • Twitter
  • Identi.ca
  • LaTafanera
  • email
Publicat per StevieAxivat en: Vintage blog Deixa un comentari
Comentaris (0) Trackbars (0)

Encara sense comentaris.


Deixa un comentari

Has d'iniciar sessió per deixar un comentari.

Trackbacks are disabled.