La web felina El Bloc de l'opinió felina

3Abr/040

MIEDO Y ASCO EN EL FAR WEST

Ahir per la nit s'escrigué una altra plana negra de la història del Far West. Vam ser testimonis d'un esdeveniment dels que deixen marca, com en el seu moment marcaren el Jesús Gil travelo i la cantinela de la senyoreta (o més bé senyora) d'acompanyament, aquell "A CHUPAR A CHUPAR A CHUPAR", la tornada que, amb només tres tons, va retumbar, i encara ho fa, al nostre cap.

El cas és que ahir, farts de tantes i tan xungues històries (com les abans mencionades) decidírem tornar a casa per la plaça de la Mare de Déu (The Godmother). Però passar pel Far West era inevitable per tal de no donar una volta massa llarga, així que en la plaça de l'Ajuntament, agafàrem el carrer de l'Olympia, de manera que sols havíem de creuar el fatídic carrer per l'encreuament amb el carrer Hospital. Eixa era la idea. Però de nou el fantasma de Juan Luis Galiardo, que sempre apareix quan no se'l vol vore, se'ns va aparèixer, i just abans d'arribar al cantó de la botiga de joguines, junt al teatre ho vam vore. No, no era Ricardo Darín, tampoc erà el del Tricicle. Eixe yuppie ben vestit que recordava al famós presentador de notícies Lluís Putes, amb un tratge elegant, en el seu vehicle de luxe (un Audi A3 crec recordar) pujant a dos senyoretes (no eren exactament dones). Fins ahí, tot normal. Però l'horror arribà quan, mentre passaven a prop d'ell, el tipet s'aproximà lentament amb el seu cotxe (en el que ja anaven pujats els alres dos travelos) lentament a una altra vaquer@, i amb una cara de viciós depravat li pregunta si vol pujar també, al temps que li senyala amb el dit petit d'una manera quasi indescriptible. Al nostre interior vam cridar horroritzats. Va ser una imatge molt desagrable, eixe careto, eixe dit petit senyalant... Un horror! Però ja ho sabem tots, la història del salvaje Oeste es una història escrita amb sang i foc. Sobretot amb sang.

MEOW

  • Meneame
  • Facebook
  • Twitter
  • Identi.ca
  • LaTafanera
  • email
Publicat per FelinoAxivat en: Vintage blog Deixa un comentari
Comentaris (0) Trackbars (0)

Encara sense comentaris.


Deixa un comentari

Has d'iniciar sessió per deixar un comentari.

Trackbacks are disabled.