La web felina El Bloc de l'opinió felina

29Abr/040

Kill Bill volum 1

Anit veiérem Kill Bill 1 de reestrena al D’Or Carlos, Carles (que es quedà també a la segona: Todo o nada), Imma i jo. Almenys a Carlos i a mi ens agradà bastant i desitgem ferventment veure la segona part. A mi particularment m’agradà bastant la coreografia i la fotografia (eixes presentacions abans de lluitar: magnífica Lucy Liu), és injust que no l’hagen nominat a cap apartat tècnic dels Oscars, a veure si el volum 2 té més èxit. La música també està prou bé; la primera cançó que fiquen (Bang Bang) la tinc en francés cantada (un poc més animadament) per la pèl-roja Sheila. Tampoc no és pas tan violenta com esperava, però el cert és que tampoc no m’escandalitzà “la Passió de Crist?, de manera que tal volta estiga ja un poc insensibilitzat, no sé. No diré pas que és la millor de Tarantino, però està bastant bé. Curiosament la que més voltes he vist d’ell ha sigut Jackie Brown (la música m'encanta, la tinc parcialment al CD Tarantino's favourites que em comprí en Vancouver), que és l’única que no tinc gravada.

En acabant viu en casa els cinc minuts del final de Foxy Brown que em restaven per veure i un capítol de Jim West que tinc gravat sobre intrigues hawaianes decimonòniques (apareix el rei David Kalakaua), japos, xinos i vaquers. Molt en la línea del que acabava de veure.

  • Meneame
  • Facebook
  • Twitter
  • Identi.ca
  • LaTafanera
  • email
Publicat per StevieAxivat en: Vintage blog Deixa un comentari
Comentaris (0) Trackbars (0)

Encara sense comentaris.


Deixa un comentari

Has d'iniciar sessió per deixar un comentari.

Trackbacks are disabled.