La web felina El Bloc de l'opinió felina

4Abr/040

IO SONNO ITALIANO DI MILANO

Després de moltes peticions per part dels quasi 400 visitants que hem tingut en aquest darrer mes (no vos penseu que entrem sempre els mateixos) he afegit la galeria de fotos del viatge a Itàlia. De moment no n'hi ha moltes, espere que pugam ampliar-la amb l'ajuda de tots (diapositives de Guillem, fotos panades al Barty per Josep...). De moment he ficat el que tenim, incloent alguns dels foto-muntatges que férem en casa de Jaume (quins temps amb el Paint Shop Pro 5).

MEOW

  • Meneame
  • Facebook
  • Twitter
  • Identi.ca
  • LaTafanera
  • email
Publicat per FelinoAxivat en: Vintage blog Deixa un comentari
Comentaris (0) Trackbars (0)

Encara sense comentaris.


Deixa un comentari

Has d'iniciar sessió per deixar un comentari.

Trackbacks are disabled.