La web felina El Bloc de l'opinió felina

20Abr/040

El retorn de Fu Manxú

L'altre dia va caure en les meues mans un exemplar del Diari de València (eixe gran diari) i em va cridar l'atenció el titular més gran de la portada (amb foto a color inclosa), que més o menys venia a dir: "Els Xinesos perjudiquen el comerç valencià". Al llegir tal notícia em vaig preguntar si el mateix Fu Manxú havia reunit forces de nou per fer una conspiració i afonar el comerç a escala mundial, bo, en este cas a escala valenciana, o pitjor encara, si Jess Franco havia decidit de tornar a les pantalles amb altra pel·lícula d'aquest malvat d'ungles llargues i bata de seda. Atemorit en front d'aquestes perspectives vaig llegir la lletra menuda, que venia a dir que les botigues xineses oferixen roba i tota classe d'articles a un preu inferior i que no respecten els horaris establerts (és a dir, treballen més, com a xinos pròpiament dits), la qual cosa està perjudicant a altres comerços valencians. I jo em vaig dir: On està la notícia? Això ho sabem tots, i per això anem a comprar tots eixos articles als xinesos, ja que a banda de ser més treballadors, tot és més barat (al cap i a la fi, en tots els llocs venen els mateixos productes de Vidal, per què hem de pagar més per ells?).


I tot este rotllo a què ve? Doncs perquè he avui descobert que els esbirros de Fu Manxú han arribat al carrer Palleter (no es conformen amb Timoneda) i han destronat a Nacho (no a Nacho Vidal, el qual és difícil de destronar, i més per un xinés, sinó al de les botigues), fent tancar el famós Tiendas Nacho, i reobrint-lo (properament) com un Merca Cheng enorme. No sé fins a quan les autoritats permetran que Fu Manxú continue amb el seu pla diabòlic, però fins a eixe moment crec que tindrem els mateixos articles a un preu igual o inferior. La major diferència serà el canvi de dependenta makineta buenorra per xinés lleig.


MEOW

  • Meneame
  • Facebook
  • Twitter
  • Identi.ca
  • LaTafanera
  • email
Publicat per FelinoAxivat en: Vintage blog Deixa un comentari
Comentaris (0) Trackbars (0)

Encara sense comentaris.


Deixa un comentari

Has d'iniciar sessió per deixar un comentari.

Trackbacks are disabled.