La web felina El Bloc de l'opinió felina

26Abr/040

Double Feature

Segons m'informà ahir un pardalet aquesta setmana fan al d'Or de reestrena Kill Bill: vol 1. Avui ho he mirat i l'altra pel·lícula que fan és Todo o Nada (Mike Leigh, 2002), que ja vam vore d'estrena al seu moment. No tenen res a vore les dos pel·lícules, ni tan sols la procedència. El cartell queda lluny dels cinemes de double feature americans, dels que tant ha papat Tarantino. Podien haver projectat Kill Bill junt amb Zatoichi (Takeshi Kitano, 2003) i seria una doble sessió realment interessant, almenys per a mi. He vist ja les dues pel·lícules, però crec que és un bon moment per reveure la de Tarantino, ja que d'ací poc penjaran el segon volum en les xarxes de distribució P2P, donat que l'han estrenada en EEUU (ací tardaran un poc més). L'horari és a les 16:30 i a les 20:45. Ja parlem per vore quin dia anem.

MEOW

  • Meneame
  • Facebook
  • Twitter
  • Identi.ca
  • LaTafanera
  • email
Publicat per FelinoAxivat en: Vintage blog Deixa un comentari
Comentaris (0) Trackbars (0)

Encara sense comentaris.


Deixa un comentari

Has d'iniciar sessió per deixar un comentari.

Trackbacks are disabled.