La web felina El Bloc de l'opinió felina

6Abr/040

Comentaris arran de les fotos italianes

M’ha fet gràcia que recordàreu el fet que duia menjar envasat en gelatina al viatge. Realment això fou un error greu que cometí (i que no he tornat a repetir) fruit de la meua racaneria. Resulta que em duguí al viatge a Itàlia no sé quantes llaunes de menjar envasat, devia portar almenys dos per dia (una per dinar i l’altra per sopar) i si era una setmana, puix duria al voltant d’una quinzena de llaunes (una barbaritat, pesaven bastant). Recorde que estaven bones i que hi havia de tot, des de carn a diversos tipus d’amanides (mexicana, etc... Hawaiana?). El problema és que, com era de preveure, només ho mengí (sobretot perquè volia anar disminuint el pes i l’espai al llarg del viatge, cosa que no aconseguí) pràcticament a l’anada i a la tornada (l’autopista), ja que en Itàlia anàvem sempre a menjar a restaurants (pizzeries, etc...) com és “llollic?.

Què aconseguí al final? Em gastí els mateixos diners que la resta en menjar i a canvi trenquí la motxilla a causa del pes de les llaunes (no sé per què les duia damunt sempre; no totes); en definitiva, un negoci redó. Realment em recordeu tot el dia carregat? La veritat és que ja a penes ho recorde. Un altre error greu fou dur només 24 fotos i no ficar un altre carret, ja que així en tinc poquíssimes d’aquell viatge i el 99% d’edificis; i damunt encara no tenia pràctica i no m’eixien les fotos tan bé com ara; més aviat m’eixien fatal. Només vos puc aportar la foto de la plaça de Sant Pere que ja havíem escanejat un cop.

  • Meneame
  • Facebook
  • Twitter
  • Identi.ca
  • LaTafanera
  • email
Publicat per StevieAxivat en: Vintage blog Deixa un comentari
Comentaris (0) Trackbars (0)

Encara sense comentaris.


Deixa un comentari

Has d'iniciar sessió per deixar un comentari.

Trackbacks are disabled.