La web felina El Bloc de l'opinió felina

6Abr/040

Apreciacions i correccions

El diumenge viu Repulsión (1965), una ratllada de Roman Polanski protagonitzada per Catherine Deneuve. I per la vesprada havia quedat amb Àlex Crespo i altres dos del Bloc (Manel i Nicolau) al Cabanyal, de manera que per desplaçar-me fins allí optí pel metro (perquè no volia agafar el 81 perquè no m’agraden els autobusos) que em deixava més prop, que és el que va fins el Jardí d’Aiora. Mai abans havia baixat en aquella parada (fi de trajecte) ni havia visitat el citat jardí (cosa que fiu), de manera que aprofití per fer un poc de turisme per la meua ciutat.

Passe a comentar diverses apreciacions sobre la webfelina. Efectivament és una bona idea el que planteges, Carlos, i a tal fi he realitzat una sèrie de correcions en les notícies i articles (ja estan corregits els tres últims i les noves fotos; algunes no les havia vistes mai). He adaptat alguns dels meus articles perquè esdevinguen intemporals i els altres es poden desplaçar a les notícies. A saber, són desplaçables: els Partit del Salami, ni tampoc el meu germà m’ha comentat res.

Ja per finalitzar he de dir que en la correcció de les fotos m’he extralimitat un poc en la meua funció i corregit també alguna frase en italià macarrònic (continua estant-ho, no vos penseu), amén d’augmentar el comentari de l’última foto (Què és un Goblin? Em sona molt, però no l’acabe d’identificar). D'altra banda he provat això de recomanar amb mi mateix per saber com funcionava; crec que era l'única secció que encara no havia provat. Per a quan de nou l'enquesta?

PD: algú ha parlat de pseudònims? no serà per mi.

  • Meneame
  • Facebook
  • Twitter
  • Identi.ca
  • LaTafanera
  • email
Publicat per StevieAxivat en: Vintage blog Deixa un comentari
Comentaris (0) Trackbars (0)

Encara sense comentaris.


Deixa un comentari

Has d'iniciar sessió per deixar un comentari.

Trackbacks are disabled.