La web felina El Bloc de l'opinió felina

19Abr/040

Agenda

Després d'un intens cap de setmana en Enguera (per cert, vaig vore al Wait en els moros de Bolbaite), ja estic ací de nou preparat per continuar la marxa. Per això he estat repassant la programació de la filmoteca d'aquesta setmana i passe a comentar-vos el que m'ha resultat més interessant:

Dimecres a les 20:00 fan Surname Viet Given Name Nam (1989) que sembla un poc conyàs ("Una exploración de la situación de la mujer vietnamita a través de los monólogos de cinco mujeres."), a més sols té un 4'2 en la IMDB. A les 22:30 fan Gardenia Azul (1953) de Fritz Lang en Amèrica, que sembla molt més interessant (6'9, quasi notable). L'argument extret de la web de la filmoteca és:

"Una telefonista acude inocentemente a una cita con un hombre. Él intenta abusar de ella en su apartamento, y ella se defiende violentamente hasta desmayarse. Cuando despierta, su agresor yace muerto en el suelo, y está convencida de ser la autora del crimen."

Dijous a les 18:00 fan 6'Clock News (1996) que pot resultar interessant (6'6, aprovat alt a la IMDB). L'argument és el següent:

"Documental autobiográfico en el que el director intenta reconciliarse con su propia tragedia observando las que han sufrido otros y la forma en que la televisión presenta las catástrofes y el dolor humano."

Ja parlem aquesta setmana per quedar si voleu.

MEOW

  • Meneame
  • Facebook
  • Twitter
  • Identi.ca
  • LaTafanera
  • email
Publicat per FelinoAxivat en: Vintage blog Deixa un comentari
Comentaris (0) Trackbars (0)

Encara sense comentaris.


Deixa un comentari

Has d'iniciar sessió per deixar un comentari.

Trackbacks are disabled.