Agáchense y cúbranse!

Dimarts dia 6 a les 20:00 comença el cicle de documentals (DO) en la Filmoteca. La primera pel·lícula-documental sembla una proposta interessant: Atomic Cafe. La descripció que donen en la plana web de la Filmoteca és la següent:

“Recopilación de material cinematográfico relacionado con la propaganda norteamericana pro-nuclear, que contiene noticiarios, material educativo, anuncios, programas televisivos y propaganda militar.”

Pot resultar força interessant vore els diferents tipus de manipulació (FUMA!) pro-nuclear que es donaren en els diversos mitjans (FUMA!) al denominat país de la llibertat (QUÈ FAS QUE ENCARA NO FUMES!?). Rollo els documentals educatius que fica als alumnes el director Skinner en els Simpsons.

Jo demà a eixa hora estic disponible, la pel·lícula la tornen a fer despús demà a les 18:00, però jo no puc anar a eixe horari. Ja em dieu si podeu i si voleu quedar per anar a vore-la via e-mail.

MEOW