La web felina El Bloc de l'opinió felina

2Mar/040

TRIPOD vs MOZILLA

Es veu que hi ha un problema de compatibilitat entre la manera de ficar publicitat del servidor on està hospedada la web, Lycos-Tripod, i el navegador Mozilla Firefox 0.8. El que ocorre és que en accedir a determinades seccions apareix una barra de publicitat que es va replicant de dreta a esquerra de la pantalla fins ocupar-la tota no deixant que es carregue la pàgina. Esperem que els de Lycos-Tripod solucionen aquest problema, i de moment recomane la navegació per la web amb el Internet Explorer.

  • Meneame
  • Facebook
  • Twitter
  • Identi.ca
  • LaTafanera
  • email
Publicat per FelinoAxivat en: Vintage blog Deixa un comentari
Comentaris (0) Trackbars (0)

Encara sense comentaris.


Deixa un comentari

Has d'iniciar sessió per deixar un comentari.

Trackbacks are disabled.