La web felina El Bloc de l'opinió felina

9Mar/040

Taizé

Amb aquesta notícia anuncie l’inici d’una nova secció a la web, la cançons precioses i pel fet de sentir a tants estrangers cantant un cànon en català; era voluntària l’assistència), menjar, passejar pel llac, preparar alguna obreta de teatre, etc... i a la nit a l’Oyak (la botigueta) a cantar amb guitarres, .... Realment una experiència genial per conèixer jòvens com nosaltres d’altres nacionalitats d’arreu del món, però especialment de l’Europa de l’Est (eixa gran desconeguda). Una experiència altament recomanable que tothom qui la coneix vol repetir. Jo no estava gaire convençut d’anar-hi perquè no coneixia a ningú i damunt no sóc creient, però de seguida fas amistats i t’ho passes d’allò més bé. No m’imagine jo a Guillem o al meu germà allí (a la resta sí), però segur que també s’ho passarien la mar de bé.

  • Meneame
  • Facebook
  • Twitter
  • Identi.ca
  • LaTafanera
  • email
Publicat per StevieAxivat en: Vintage blog Deixa un comentari
Comentaris (0) Trackbars (0)

Encara sense comentaris.


Deixa un comentari

Has d'iniciar sessió per deixar un comentari.

Trackbacks are disabled.