La web felina El Bloc de l'opinió felina

25Mar/040

SOPAR DE CLASSE (o el més paregut)

He parlat amb diverses persones de l'entorn felino en els últims dies i hem arribat a la conclusió que ja toca fer un soparet per juntar-nos tots. Aquest divendres seria ideal, perquè dimecres vinent Guillem comença el seu viatge Europeu (com ja va fer al seu moment Chevy Chase i la seua família), així també podíem aprofitar l'event per fer-li un comiat formal (nosaltres, sempre tan pràctics...). La idea seria anar a sopar a algún lloc econòmic (...i tan estalviadors, sinó no compraríem iogurts Hacendado de cocoua i macedònia) i després a qualsevol garito mitjanament respectable a xarrar (jo aposte per una nit tranquila).

Així que faig la convocatòria desde la Web Felina per al divendres per la nit esperant notícies vostres al respecte.

MEOW

  • Meneame
  • Facebook
  • Twitter
  • Identi.ca
  • LaTafanera
  • email
Publicat per FelinoAxivat en: Vintage blog Deixa un comentari
Comentaris (0) Trackbars (0)

Encara sense comentaris.


Deixa un comentari

Has d'iniciar sessió per deixar un comentari.

Trackbacks are disabled.