Los mundos de Mariano

L’altre dia fruit del meu desfici vaig accedir a la web de Mariano (no a la del cerdo de Mariano, que ara és una web porno) i vaig estar pegant una volta per la que es veu que és una web en la que s’han invertit molts diners en tots els sentits. Independentment de la web, el seu disseny i el contingut propagandístic, vaig descobrir la secció Descargas i en eixe moment, mentre navegava entre les subsecions, vaig ser envaït per un atac de Marianitis Aguda. Passe a comentar les diferents subseccions que la conformen:


 • Postals Virtuals: Envia una postal virtual als teus amics, en especial als que fa molt de temps que no saps res (ni ells saben de tu) amb el careto de Mariano, segur que els dones una alegria. Els ha faltat afegir cartells sobre la foto en plan “Spain Is Diferent” o “Recuerdo de Cuenca”.
 • Salvapantallas: El mític i surrealístic Windows volando ja ha passat a la història, ara és Mariano Volando (In The sky with diamonds?) Instal·la-ho i gaudeix de l’influx hipnòtic que dóna Mariano en moviment en la teua pantalla.
 • Fons d’escriptori: Estàs cansat del clàssic fons d’escriptori de MS Windows? Ribetes, Malla, Panal… no et decideixes? Doncs personalitza-ho amb el careto de Mariano. Treballar amb l’ordinador no tornarà a ser el mateix.
 • Himnes: Els himnes no han de faltar en cap moviment polític. Aquest no és una excepció. Tens disponibles en mp3 l’himne de Mariano en Versió Clàssica, Versió Bakalao i la Versió Sinfònica per que faces els teus CDs (tot un èxit al Top-Manta), o simplemnt per a sentir-les mentre navegues per internet. També et donen l’opció de ficar la musiqueta del teu mòbil a l’última: “seràs el mas guay del barrio, no lo dudes”.
 • Jocs Multimèdia: Aquesta secció és la meua favorita. T’avorreixes al curro?, o directament en ta casa? Doncs juga amb Mariano. Hores d’entreteniment assegurades amb els següents jocs:

  • Palabra Oculta: El clàssic ahorcado, però en comptes d’anar penjant a algú quan falles una lletra, ací es penalitzen els encerts, desvetllant en un requadre fragments del careto de Mariano. Apareixen paraules com SOLVENTES o ELECTORAL.
  • Pareja de Ases: El típic joc de trobar les parelles. Vas alçant cartes de dos en dos per trobar diferents cares de Mariano, has de trobar les que són iguals. Aquest joc és el més difícil.
  • Puzzle: Aquest no té més secrets. Et trobes un careto de Mariano defigurat i has d’anar recomposant-lo. Ideal per als futurs assessors d’imatge.
  • Trivial: Sens dubte el més entretingut. Demostra a Mariano els teus coneixements responent a preguntes com: ¿Qué políticos Catalanes que forman parte del gobierno tripartito han nombrado a sus hermanos altos cargos del gobieno catalán? o ¿cuanto dinero se han ahorrado los españoles con las bajadas de impuestos del PP? Totes amb les seues opcions de resposta. Sembla difícil, però, com tots els jocs, té truco… digam que les respostes són molt intuitives.

 • Software: La gran decepció, ja que en aquesta secció no hi ha res descarregable relacionat amb Mariano.

Així doncs vos recomane ferventment que la visiteu i que vos Marianitzeu. No tornareu a ser els mateixos, vos ho assegure.

MEOW

PS: La web de ZP és infinitament inferior en tots els sentits i això serà determinant el 14M