La web felina El Bloc de l'opinió felina

1Mar/040

Llibres, xapes i Filmoteca

Aquesta vesprada he tornat a la fira del llibre a carregar. Al final he adquirit un parell de llibres: un sobre el director oriental John Woo i el seu cine i l'altre sobre el mestre del giallo Dario Argento. També he afegit a la bolsa uns quants Creepis per completar la meua col·lecció (he trobat el número 3 barat!: antic i d'ocasió). Bueno fuera rollos (sóc Frik i ho sé). Lo millor ha sigut la meua sorpresa al vore a un grup de (3) makinets mirant llibres en una parada. La veritat que aquesta gent mai deixa de sorprendre'm (com quan descobrisc les restes d'una merendola en un tram de la meua escala, no sé, imagine que hi hauràn llocs millors per anar a berenar), però aquesta no ha sigut una excepció, ja que acte seguit la llibrera ha començat a cridar-los l'atenció per tal que deixaren el llibre que li havien o li estaven intentant furtar, i els makinets s'han anat al crit de "Que diceee? Que et·ta endemoniada!" (aquesta seria una bona frase per al Torete). I dic jo, per a que voldrien mangar un llibre? Se'l voldrien llegir?

D'altra banda he estat repassant el tríptic de la Filmoteca d'esta setmana i cal destacar les següents cites:

  • Dimecres 3 a les 20:00 OSAMA amb xarla.
  • Dijous 4 a les 22:00 OSAMA sense xarla.
  • Dissabte 6 a les 22:30 LOS CANALLAS DUERMEN EN PAZ de Kurosawa (té bona pinta).

Bé ja parlem i decidim com quedem (o si quedem) que la d'OSAMA, almenys, ha quedat pendent.

MEOW

  • Meneame
  • Facebook
  • Twitter
  • Identi.ca
  • LaTafanera
  • email
Publicat per FelinoAxivat en: Vintage blog Deixa un comentari
Comentaris (0) Trackbars (0)

Encara sense comentaris.


Deixa un comentari

Has d'iniciar sessió per deixar un comentari.

Trackbacks are disabled.