La web felina El Bloc de l'opinió felina

3Mar/040

LINKS AFEGITS

Gràcies Andreu per afegir els links. Els he corregit per tal que isquen bé les categories. El programa assigna les categories comparant el seu nom caràcter a caràcter, així aquests dos identificadors són tractats de manera diferent:

"1.Webs amigues"

"1.Webs amigues "

La raó és que el segon té un caràcter més al final: l'espai " ". Eliminant eixe espai ja reconeix tots els links com de la mateixa categoria. Per cert, la propera vegada pots anunciar la teua aportació directament ací.

  • Meneame
  • Facebook
  • Twitter
  • Identi.ca
  • LaTafanera
  • email
Publicat per FelinoAxivat en: Vintage blog Deixa un comentari
Comentaris (0) Trackbars (0)

Encara sense comentaris.


Deixa un comentari

Has d'iniciar sessió per deixar un comentari.

Trackbacks are disabled.