La web felina El Bloc de l'opinió felina

9Mar/040

HAY MOTIVO (vaya que si hay)

Continua la polèmica amb l'emisió de la pel·lícula Hay Motivo, la pel·lícula composta de 32 curts dirigits per diferents realitzadors espanyols, que tracta de manera crítica la realitat del país sota la política PPera. Es veu que TV3 ha planificat emetre-la després de les eleccions, i no abans, com volien els creadors. Així que han passat al plan B (From Outher Space) i han penjat els curts en internet i inclús regalen el DVD (pagant només els gastos d'enviament) desde la seua plana web per a la projecció en univesitats, clubs socials... D'aquesta manera podran arribar a la màxima quantitat de gent abans del 14M. No obstant, la cadena de televisió Localia, que ací veiem en els talls d'emisió Valencia TeVe (o a l'inrevés), ha dit que l'emetrà aquesta setmana. No sé perquè, però crec que ací no el vorem, faran un especial de El Poder Valenciano (Gimma tha Pawa) o algún programa fallero amb Julay Tormo. Dic jo que podríem vore l'opció d'adquirir el DVD en aquesta plana, però demanen informació sobre el lloc on es projectarà, la data i la gent que assistirà... la resposta pot ser un poc patètica.

Links Relacionats:

  • Meneame
  • Facebook
  • Twitter
  • Identi.ca
  • LaTafanera
  • email
Publicat per FelinoAxivat en: Vintage blog Deixa un comentari
Comentaris (0) Trackbars (0)

Encara sense comentaris.


Deixa un comentari

Has d'iniciar sessió per deixar un comentari.

Trackbacks are disabled.