La web felina El Bloc de l'opinió felina

13Mar/040

FOTOS PUJADES

He repassat les 70 fotos i he esborrat les que es veien borroses o eixien mal (cap important, l'única destacable era la del cotxe del Pinball... ja la repetirem) i he fet una selecció de les més interessants per compartir amb la comunitat internetil, és a dir amb les persones que puguen entrar esporàdicament (per exemple no he seleccionat les fotos de gent pixant, de gent rara o 2 fotos de letrines ¿¿!!), en qualsevol cas aquestes fotos les tinc al disc dur, ja vos les ensenyaré. Al final han quedat 25 fotos que ja podeu vore en la secció corresponent.

  • Meneame
  • Facebook
  • Twitter
  • Identi.ca
  • LaTafanera
  • email
Publicat per FelinoAxivat en: Vintage blog Deixa un comentari
Comentaris (0) Trackbars (0)

Encara sense comentaris.


Deixa un comentari

Has d'iniciar sessió per deixar un comentari.

Trackbacks are disabled.