La web felina El Bloc de l'opinió felina

29Mar/047

ELS CANOSOS ATAQUEN DE NOU

Per si no teníem prou amb la decadència, encara que no vinga molt al cas, de la sèrie Bond (James Bond), en la que els canvis d'actors, així com el pas del temps va convertir en una paròdia de si mateixa, ara és el torn d'acabar ridiculitzant a La Pantera Rosa (Blake Edwards, 1963).

Ja no es conformen amb ficar-nos a (l'insuportable) Roberto Benigni com el fill bastard de l'Inspector Closeau en la infumable El Fill de la Pantera Rosa (1993), sinó que en la nova entrega (que es presenta com una preqüela de l'original) ens canvien a l'inimitable Peter Sellers per l'infumable i canós Steve Martin (Aaaaaaarrg!), que a més ha colaborat en l'escriptura del guió (doble Aaaaarg!). Per si aquest canvi no fora suficient per boikotejar el projecte, s'ha d'afegir que el futbolista del Reial Mandril, el publicitari David Beckam s'estrenarà com actor (de cine, perque ja ha rodat uns quants spots, en els que demostra la seua carència interpretativa) en aquesta infame producció, ajudant a l'Inspector Closeau a resoldre el cas d'un entrenador de futbol assassinat. Crec que ara més que mai hem de plantejar-nos el ficar un crespó rosa en la web en senyal de repulsa a tan tràgica notícia.

Si Peter Sellers levantase la cabeza...

MEOW

 • Meneame
 • Facebook
 • Twitter
 • Identi.ca
 • LaTafanera
 • email
Publicat per FelinoAxivat en: Vintage blog Deixa un comentari
Comentaris (7) Trackbars (0)
 1. Ja he acabat de veure la sèrie de Leslie Nielsen Police Squad (6 únics capítols). És boníssima, una de les coses que més m’han agradat són els epílegs, en els quals acaben parodiant els finals de sèries en els quals es queda la imatge congelada. El millor és el quart epíleg, en el qual l’ajudant Norberg no sap com posar-se en la imatge congelada.

 2. Ja he acabat de veure la sèrie de Leslie Nielsen Police Squad (6 únics capítols). És boníssima, una de les coses que més m’han agradat són els epílegs, en els quals acaben parodiant els finals de sèries en els quals es queda la imatge congelada. El millor és el quart epíleg, en el qual l’ajudant Norberg no sap com posar-se en la imatge congelada.

  Molt interessant. Em vas dir que la tenies amb subtítols? Si és així me la podríes passar…

 3. Oh, l’he borrada! L’he anat borrant conforme anava veient cada episodi. El cas és que pensí si la voldries vore, però com era en anglés amb subtítols en anglés i damunt de Leslie Nielsen del qual no eres fan, pensava que no t’interessaria. La veritat és que és una llàstima que ho haja borrat tot perquè al final de cada capítol els subtítols quedaven ben sincronitzats, però llavors els borrava. Els hauria d’haver conservat, però com no pensava tornar-ho a vore.

  Si t’interessa, ara quan passen els exàmens podria tornar-m’ho a baixar tot i tornar a sincronitzar els subtítols.

 4. No passa res. Ja la faran per la tele 😛

 5. Ui sí, espera’t sentat. jejeje

 6. Home, en la tele no, pero en DVD no em sorprendria que la tregueren…

  Per cert, aquesta discussió és un poc off-topic…

 7. Tens raó, anem a parlar un poc del topic. Puix la Pantera rosa de Steve Martin i Beyoncé la viu en screener i era mala en ganes, jejeje


Deixa un comentari

Has d'iniciar sessió per deixar un comentari.

Trackbacks are disabled.