La web felina El Bloc de l'opinió felina

13Mar/040

EL Cap d’Apel·les en la prova de l’Unicorni

Ahir la nit va ser prou surrealista, tinc 70 fotos que ho confirmen, sí sí, no és cap errada tipogràfica, 70 fotos!! Vam començar parlant de Ramón Llull (temes culturals, amb el permís de El Monje y el Penumbra), de Bebeto Valverde i altres grans personatjes televisius que marcaren la nostra adolescència. Al final crec que acabàrem dient algo sobre un coix en unes escales amb una falda...

També vam conèixer personajillos de la fauna Carmelense (de la qual, inevitablement, formem part) com el Trepa(nao), el seu amic Bigote Arrocet (que també podría ser el que teníem al costat al Café del Temps) i els japos del Pinball (tornarem a la Meca). Al final, la cosa es torna confusa (no tinc aquest mal de cap per casualitat, mai aprendré la lliçó de deixar de beure al menys una hora abans de tornar a casa)...recorde una cançó...era la cançó del Mormon.

  • Meneame
  • Facebook
  • Twitter
  • Identi.ca
  • LaTafanera
  • email
Publicat per FelinoAxivat en: Vintage blog Deixa un comentari
Comentaris (0) Trackbars (0)

Encara sense comentaris.


Deixa un comentari

Has d'iniciar sessió per deixar un comentari.

Trackbacks are disabled.