La web felina El Bloc de l'opinió felina

11Mar/040

Dios Bendiga cada Rincón de esta Casa

El nou article que has escrit, Andreu, m'ha resultat molt interessant. La veritat és que com persona instruida en la religió catòlica mai he tingut gaire interés en les Santes Escriptures ni els seus derivats (Charlton Heston en sandàlies i demés) i el contingut del teu article és més o menys el que sempre m'havia passsat pel cap (ja quan era menut i anava a catequesi, notava com que tot olorava un poc a chamusquina) però mai haguera sigut capaç de plasmar de manera tan coherent i argumentada. Segurament que qualsevol retoret podria rebatir els arguments que nombres, ja els prepararan bé per això. No obstant enhorabona per l'article, i a vore si s'animen més gats a escriure (que de moment pareix això una web de crítica-teològica-cristiana per a futurs integrants de sectes). Jo de moment no estic preparant cap, però tinc una altre contingut sorpresa per la web que penjaré en breu.

Canviant de tema, demà hi haurà comunió Lúdico-Felina? Jo crec que ja toca.

MEOW

  • Meneame
  • Facebook
  • Twitter
  • Identi.ca
  • LaTafanera
  • email
Publicat per FelinoAxivat en: Vintage blog Deixa un comentari
Comentaris (0) Trackbars (0)

Encara sense comentaris.


Deixa un comentari

Has d'iniciar sessió per deixar un comentari.

Trackbacks are disabled.