La web felina El Bloc de l'opinió felina

12Mar/040

Desde el punto de vista de lo nuevo

Ja he afegit la sorpresa de què vos parlava. Està en la nova secció Entreteniment i és un joc molt ximple fet en Flash (estic començant, així que no vos espereu una meravella) que, com a curiositat, està basat en fets reals (com els millors telefilmes). Com comprovareu és molt sensillo i addictiu així que jugueu un poc i ja em comentareu que vos sembla.


Esta vesprada a les 19:00 és la concentració contra el terrorisme i segurament m'aproparé (m'he compromés), ho dic per si voleu que quedem. Tampoc no heu dit res encara de les possibilitats d'aquesta nit. Espere notícies vostres.


MEOW

  • Meneame
  • Facebook
  • Twitter
  • Identi.ca
  • LaTafanera
  • email
Publicat per FelinoAxivat en: Vintage blog Deixa un comentari
Comentaris (0) Trackbars (0)

Encara sense comentaris.


Deixa un comentari

Has d'iniciar sessió per deixar un comentari.

Trackbacks are disabled.