La web felina El Bloc de l'opinió felina

25Mar/040

CRESPÓ NEGRE

Hi han moltes raons per tancar una web, sinó que li pregunten a Juanvi que ha tancat la web de ligoteo que s'havia montat (amb eixa magnífica distinció casades/solteres) segurament per alguna denúncia contra la salut pública. Normalment les webs es tanquen per falta de visites (com esta), falta de diners i falta de ganes entre altres coses, però a vegades la gent exagera un poc.

La veritat és que el tema de l'11M ha donat molt que parlar (la cosa no és per a menys), hi ha qui s'ha dedicat a fer captures dels diferents canals durant els funerals de les víctimes amb no se sap encara quina finalitat (Vore en tots els canals el mateix? Però això passa tots els 24 de desembre per la nit). També hi ha qui ha anat més enllà i ha capturat la repercusió crespiforme que tingueren els atemptats als diferents canals (quin gran contrast entre Mr Cooper i Mr Ansar, per no parlar del escaparate sorpresa). Com va dir algú "Lo que no està en internet no existe", jo personalment em quede amb el Llibre d'Arena de Jorge Luis Borges.

MEOW

PS: Sense res a vore amb l'adés escrit, dir que les fotos de Falles estan publicades a la secció corresponent.

  • Meneame
  • Facebook
  • Twitter
  • Identi.ca
  • LaTafanera
  • email
Publicat per FelinoAxivat en: Vintage blog Deixa un comentari
Comentaris (0) Trackbars (0)

Encara sense comentaris.


Deixa un comentari

Has d'iniciar sessió per deixar un comentari.

Trackbacks are disabled.