La web felina El Bloc de l'opinió felina

15Mar/040

CAIXA TONTA (amb pantalla plana)

No faré cap comentari sobre els resultats electorals, això ho deixe per als experts. L'únic que vull dir és que, segons fonts no oficials, el nostre amic Felino Andreu s'ha incorporat als gats televisius (Isidoro, Azrael, el gat del Dr. MAD i altres), apareixent ahir pel matí en les notícies de Canal 9 votant. Ja ens ho confirmaràs, Andreu.

Així ja son tres els membres de La Web Felina que han passat a través dels rajos catòdics (Isabel y Fernando) per col·laborar en la àrdua tarea canalnouesca de dur entreteniment a la nostra casa: Guillem al Carta Blanca, mano a mano amb Ramó Llull, Víctor al Babalà, jugant a l'unicorni amb Fanny Grande i el Braguinski, Andreu al telenotícies now, probablement presentat pel Puteret (mig plena o mig buida?) o per algun amic seu (no dic amiga, perque treballen en altre lloc)... En fi, ja quedem menys, però la pregunta és, quin serà el proper?

La resposta als seus televisors.

MEOW

PS: Parlant de televisors, quants telediaris li queden a Urdaci?

PS2: I parlant de tot un poc, vos havíeu assabentat d'aquesta tràgica notícia.

  • Meneame
  • Facebook
  • Twitter
  • Identi.ca
  • LaTafanera
  • email
Publicat per FelinoAxivat en: Vintage blog Deixa un comentari
Comentaris (0) Trackbars (0)

Encara sense comentaris.


Deixa un comentari

Has d'iniciar sessió per deixar un comentari.

Trackbacks are disabled.