La web felina El Bloc de l'opinió felina

29Feb/040

inicial rellija’s

Amb aquesta frase fruit de la traducció MADE IN SALT (vease Classes d'Angonals) comença l'arxiu amb la traducció del portal que m'ha enviat Andreu, ara només queda anar trobant totes eixes frases mal traduides altres que encara estan a l'anglés (angonal) de l'original (el SALT no dóna per a tant), que a poc a poc aniran eixint i corregint-les. Per la resta ja es pot donar per inaugurada oficialment la nova Web Felina. Vaig a corregir l'enllaç de la plana de presentació.

MEOW!

  • Meneame
  • Facebook
  • Twitter
  • Identi.ca
  • LaTafanera
  • email
Publicat per FelinoAxivat en: Vintage blog Deixa un comentari
Comentaris (0) Trackbars (0)

Encara sense comentaris.


Deixa un comentari

Has d'iniciar sessió per deixar un comentari.

Trackbacks are disabled.